Actes penyístics en la prèvia del Barça – Llevant

Actes penyístics en la prèvia del Barça – Llevant

Aquest dissabte les hores abans del partit al Camp Nou van estar marcades per una gran varietat d’activitats penyístiques

Una important activitat penyística va marcar el dissabte al vespre. Una recepció a una penya internacional, la presentació d’un llibre i la d’un torneig de futbol, i la inauguració de quatre escuts a la façana de l’Estadi van precedir el partit que va enfrontar el Barça amb el Llevant.

Actes a la Sala de Juntes

L’activitat va començar cap a les 18h a la Sala de Juntes. Allà, Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social va rebre la Penya Barcelonista de Suècia. La delegació escandinava, constava d’unes quinze persones, i estava encapçalada pel president de la penya, Carlos Borja.

Tot seguit, la Peña Barcelonista Villabalter va presentar Años de Peña, Años de Barcelonismo, llibre commemoratiu de les noces d’argent de la penya, que inclou un pròleg del vicepresident del FC Barcelona Jordi Cardoner i Casaus. Pau Vilanova va presentar el llibre juntament amb Jorge Juan Moreno, president de la penya castellana. Fou aquesta penya que també va presentar el IV Torneig Aleví de Futbol 7 César Rodríguez, juntament amb el vicepresident de l’Agrupació Barça Jugadors, Ferran Olivella.

Quatre escuts més a la façana

En obrir portes, com és habitual, es va procedir amb les inauguracions d’escut. A la porta 56, la Penya Barcelonista Ribera Baixa, va descobrir el seu emblema. Jordi Durà, directiu de la Comissió de Penyes i Jordi Beltran van fer els honors.

D’altra banda, la Rampa Sud va acollir la inauguració de la placa de la Penya de Touraine Supporters du Barça, que anava encapçalada pel seu president Alfonso Egea. Dani Casanovas, directiu de la Comissió de Penyes, fou el representant del Club.

La lleidatana Penya Barcelonista Ponts i Comarca tenia el seu escut a la porta 67. Joan Fusté, president de la penya i Jordi Durà van fer córrer la cortina per mostrar l’emblema de la penya.

Els actes van concloure amb la Penya Blau-Grana Planers, de les Terres de l’Ebre. La Rampa Nord va ser l’escenari on Dani Casanovas i el president de la penya, Santiago Pla, van retirar la cortina amb el logotip de la penya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut