Eleccions a les federacions territorials

Eleccions a les federacions territorials

Comença un procés històric dins el moviment de penyes És un punt i seguit en l'organització del moviment, que passarà de 35 zones a 30 federacions territorials

L'organització territorial que preveia el Projecte Penyes Segle XXI, a mode de federacions, va quedar inclosa en la Ponència Marc que es va presentar durant el Congrés Mundial de Penyes de 2012. El fet que aquest document s’aprovés en la seva totalitat per unanimitat, va significar la continuïtat d’un procés històric dins del moviment.

Un cop més, les penyes van decidir el seu futur i, per primer cop, el FC Barcelona reconeix les organitzacions suprapenyístiques. Sens dubte, aquesta era una reivindicació històrica de les penyes, que ara ja és una realitat. El moviment de penyes fa ara el pas més important cap a l’autogestió: cada zona estarà organitzada en una federació, que comptarà amb una junta directiva, i que estarà representada en el Consell de Penyes.

El procés electoral

A partir d’aquest dijous 16 de maig comença tot el procés electoral a les federacions territorials, en què hi poden participar totes les penyes que el FC Barcelona tingui reconegudes com a oficials a data de la convocatòria d’eleccions. Amb la presentació de candidatures es dóna el tret de sortida a unes eleccions que portaran el moviment cap a una autogestió eficaç i d’acord amb la qualitat de les penyes barcelonistes.

Així doncs, des d’aquesta data es podran presentar les candidatures a junta directiva de cadascuna de les federacions. Les llistes seran tancades i hauran de comptar amb un president, un o més vicepresidents, secretari, tresorer i vocals, si s’escau.

Fins el 5 de juny a les 20h, les candidatures podran presentar els avals necessaris per ser proclamades candidatures elegibles, que hauran de comptar, com a mínim, amb un 20% de les penyes oficials de la zona a la qual es presenten. Un cop finalitzat aquest període, i a partir del 7 de juny, el FC Barcelona proclamarà les candidatures i es publicarà el cens electoral.

El procés finalitzarà el cap de setmana del 29 i 30 de juny, durant el qual es celebrarà l'acte de votacions a aquelles federacions on hi hagi dues o més candidatures.

Documentació

Des del següent enllaç podeu accedir a tota la documentació referent al procés electoral a junta directiva de les federacions territorials:

[[BOTOVERMELL::Eleccions a les federacions++Documentació::http://penyes.fcbarcelona.cat/detall/fitxa/eleccions-a-les-federacions-territorials::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut