Carta de Jordi Cardoner als presidents de penya

Carta de Jordi Cardoner als presidents de penya

El Vicepresident del FC Barcelona es dirigeix als presidents de penya amb motiu del procés electoral a la junta directiva de les federacions territorials

Barcelona, maig del 2013

 

Benvolgut/da president/a,

 

Abans de tot, rebeu una cordial salutació i la nostra més sincera enhorabona per la vostra tasca al capdavant de la penya.

Ens trobem en un moment molt important pel moviment penyístic, atès que el FC Barcelona reconeixerà per primera vegada les federacions de penyes, una proposta aprovada en el darrer Congrés 2012, per unanimitat, i validada per la Normativa de Penyes aprovada per la Junta Directiva del Club.

A través d’aquestes línies us volem comunicar l’inici de les eleccions a juntes directives de les federacions de penyes, amb un procés electoral que culminarà el proper 30 de juny. Paral·lel a aquest procés estem en la part final de l’actualització del cens del penyista, que també finalitza el 30 de juny, i que ens ha de permetre conèixer l’abast real del moviment de penyes.

Ens trobem, doncs, a les portes d’un canvi en el funcionament del col·lectiu, amb el qual farem, tots junts, un salt endavant per portar a terme nous projectes per reforçar la marca Penya i reposicionar el moviment penyístic al capdavant del barcelonisme en el territori.

Per aquest motiu us convido a participar activament en aquest procés que ens ha d’omplir d’orgull i que ha de servir de punt de partida d’una nova etapa.

Salutacions cordials,

Jordi Cardoner i Casaus

Vicepresident del FC Barcelona

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut