Fent complir els somnis dels més joves

Fent complir els somnis dels més joves

Les penyes mostren la seva vessant més solidària

A punt de finalitzar la temporada, les penyes han mostrat més que mai la seva cara més solidària. Durant el Congrés de Penyes Barcelonistes d’Andalusia, Ceuta i Melilla, que es va celebrar a Andújar el mes d’octubre passat, el vicepresident Jordi Cardoner i Casaus va conèixer David Arranz, un nen de 10 anys amb paràlisi cerebral.

En David tenia un somni: conèixer els seus ídols, Andrés Iniesta i Leo Messi. Va ser en el partit que es va celebrar al Camp Nou davant l’Athletic Club de Bilbao quan el va complir. La Peña Deportiva Barça d’Andújar havia fet les gestions per tal que en David anés al partit i pogués saludar els seus herois.

Fa una setmana va ser el torn de José Manuel Pozo, de 9 anys, de Lopera, amb una disminució psíquica. Amb l’ajuda de la Peña Barcelonista Castillo de Lopera va poder celebrar el títol de Lliga a l’Estadi amb el primer equip. A més, va poder conèixer també els seus ídols.

El Departament de Penyes, juntament amb l’Oficina d’Atenció Especialitzada, intenta treure un somriure als joves penyistes amb unes necessitats especials. Una tasca reconfortant, que no té preu, i que les penyes duen a terme a la perfecció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut