Local

L’Anadolu Efes, el rival del Barça Lassa en els quarts de final

Els blaugranes, que disputaran el Playoff de l’Eurolliga, es jugaran contra l’equip turc un lloc a la Final Four

Després de superar aquest dijous el Buducnot VOLI per 95-83 el Barça Lassa ha assegurat el cinquè lloc a la Lliga Regular i, per tant, ja coneix el seu rival en els Play-off: l’Anadolu Efes d’Istanbul. Aquesta temporada, en els partits entre tots dos equips, els de Pesic van vèncer al Palau i l’Efes va guanyar a Istanbul. Cal recordar que els blaugranes fa tres anys que no disputen la part final de la temporada.

El calendari

Tot i que encara no estan confirmats els dies i els horaris dels partits, catalans i turcs es veuran les cares per primer cop la setmana del 15 d’abril a Istanbul i la del 22 d’abril al Palau Blaugrana. Els quarts de final són al millor de cinc partits amb el format 2-2-1 i, per tant, els de Pesic debutaran en el Play-off el dimarts 16 o dimecres 17, disputant el segon partit el dijous 18 o el divendres 19.

Al Palau Blaugrana el tercer partit es disputarà el dimarts 23 o dimecres 24, mentre que si és necessari un quart partit serà el dijous 25 o el divendres 26 també al Palau. En el cas que sigui necessari un 5è i definitiu partit aquest es disputaria a Istanbul el dimarts 31 d’abril o el dimecres 1 de maig.

Més notícies aquí