Pascual: “Diumenge encara serà més complicat, hem d’estar a totes”

Pascual: “Diumenge encara serà més complicat, hem d’estar a totes”

El tècnic del Barça Intersport s’ha mostrat molt satisfet per l’actuació dels seus homes davant el Kielce, però ja té la ment posada en la final “El més important de la final és el que fem nosaltres”, ha dit

Xavi Pascual ja pensa en la final. Ha tingut temps per felicitar els seus homes pel duel d’aquest dissabte, que els ha dut a accedir a la lluita pel títol, i després ha deixat clar que la final serà molt i molt complicada: “Diumenge encara serà més complicat, hem d’estar a totes”.

D’altra banda, Pascual ha parlat dels dos possibles rivals i no s’ha decantat per cap. De fet, les paraules que els ha dedicat confirmen les impressions anteriors del tècnic. Pel que fa a l’Hamburg, ha explicat que “és capaç de fer el millor i el pitjor, té jugadors extraordinaris, amb extrems ràpids al contraatac... tenen molt clar el que fan”.

Finalment, ha descrit el Kiel així: “Ja el coneixem tots, és el gran favorit. Té llançament, contraatac, porteria, és un gran equip. Tot i així, diumenge hi serem”.

A continuació repassem les declaracions postpartit més destacades dels jugadors del Barça Intersport:

Albert Rocas

“Estem contents. Sempre que passes la pressió de la primera semifinal et sents molt bé, però si véns aquí i no guanyes la final és com si no haguessis fet res”.

“Hem tingut el control del joc i el ritme, però ha estat difícil”.

Viran Morros

“Ha costat molt més del que el marcador demostra, però estem a la final, que era l’objectiu. Un cop aquí, ho hem de donar tot i morir a la pista”.

“Ells viuen de la defensa, es fan notar molt a darrere però crec que nosaltres hem estat bé i hem pogut ajudar a la porteria”.

“Només cal mirar els seus noms, tenen jugadors espectaculars i se’ls ha de felicitar, el Kielce és un gran equip i se’ls ha de felicitar”.


Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut