Barça Intersport: Objectiu, la novena Champions

Barça Intersport: Objectiu, la novena Champions

El HSV Hamburg, de l’exblaugrana Igor Vori, és el darrer obstacle per assolir la novena Champions d’handbol de la història del Club (18 hores, Esport3)

Arriba el dia més esperat de la temporada: la final de la VELUX EHF Champions League. El darrer obstacle dels blaugranes per assolir la novena Champions d’handbol és l'HSV Hamburg, en una final que es disputarà diumenge a les 18 hores, en directe per Esport3. Xavi Pascual disposa de tots els seus efectius per jugar aquesta final.

Amb fam de més

El FC Barcelona Intersport ha assolit aquesta temporada la Lliga, les Supercopes d’Espanya i de Catalunya i la Copa Asobal, però els blaugranes, tal com van demostrar a les semifinal davant el Kielce, tenen fam d’arrodonir la temporada amb el darrer i més preuat títol: la Champions.

L’handbol del FC Barcelona mai s’ha enfrontat a l'HSV Hamburg en competició oficial però és conscient de la dificultat històrica dels equips alemanys: de les cinc finals de competició europea jugades davant alemanys, el Barça n’ha guanyat tres i n’ha perdut dues, l’última, l’any 2010 a Colònia davant el THW Kiel.

Sorpresa relativa

L'HSV Hamburg arriba a la final de la Champions després de superar el vigent campió, el THW Kiel, a les semifinals. Malgrat no ser a les travesses inicials, els homes entrenats per Martin Scwalb han presentat la seva credencial al títol. Aquesta serà la primera final de Champions dels d’Hamburg, tot i que han estat quatre cops semifinalistes i han estat presents en dues de les quatre Final Four disputades fins al moment.

El seu referent ofensiu és l’extrem Hans Lindberg, que, amb 95 gols, és el màxim golejador de l’actual edició de la Champions. Homes com el central Duvnaj, el lateral Pascal Hens i el porter Johannes Bitter formen la columna vertebral d’un equip capaç de guanyar qualsevol.

Menció a part mereix el pivot croat Igor Vori. Vori va ser jugador del FC Barcelona del 2005 al 2007 i ara mateix és un dels puntals ofensius del joc de l'HSV Hamburg i un dels jugadors amb més qualitat prop de la línia dels 6 metres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut