Local

Barça B - Vila-real: Derrota contra un rival de primera (0-3)

El Barça B no ha pogut reaccionar davant els gols de Pereira, Bruno i Perbet 13.826 espectadors s’han donat cita en l’últim partit de la temporada del Barça B al Miniestadi

El Barça B ha perdut per 0-3 al Miniestadi contra un Vila-real que frega l’ascens. Tot i el domini inicial, el filial blaugrana no ha pogut superar el Vila-real en un matx decisiu per als 'groguets'. El conjunt de Marcelino ha aconseguit encetar el marcador en l'últim minut de la primera part amb un gol de Pereira. A la represa, els visitants han sentenciat el partit amb quatre minuts. Bruno i posteriorment Pebert han marcat els gols definitius del duel.

Intensitat blaugrana

Toc constant, persistència i qualitat en la passada. Aquests han estat els tres trets que han definit el joc inicial del Barça B en els primers compassos del partit. Els d’Eusebio han aparegut al terreny de joc amb valentia, deixant la defensa al mig del camp i apostant per un joc ofensiu i descarat.

Davant la intensitat blaugrana el Vila-real no s’ha arronsat i, empès per les més de 10.000 persones que els acompanyaven al Miniestadi, han fet dels contraatacs la seva millor arma. La seva aportació en atac era esporàdica però, a la vegada, perillosa.

Càstig excessiu

Quan l’empat semblava que consumiria els segons de la primera part que restaven al cronòmetre, Pereira ha fet embogir als seus seguidors rematant una centrada de Mussachio que ha superat Oier.

El gol ha suposat una dosis extra de motivació per als visitants, que ho han aprofitat tant bon punt han tornat a trepitjar la gespa del Miniestadi. Pebert ha vist la desmarcada de Bruno perquè el capità situés el segon del Vila-real. Quatre minuts més tard Cani ha habilitat per Pebert, que després d’un primer intent ha aconseguit superar al porter blaugrana (0-3).

Joc més pausat

Els tres gols han pesat sobre els jugadors barcelonistes, que no han pogut recuperar el joc ofert abans del primer gol visitant. El Vila-real, molt còmode en el terreny de joc, ha deixat que avancés el temps i s’ha acabat emportant tres punts que l’acosten a l’ascens directe per a la Primera Divisió.

El Barça B s’acomiada del Miniestadi amb una derrota davant un rival que, possiblement, l’any que ve serà equip de la màxima categoria del futbol espanyol.