Dos partits per acabar una temporada de menys a més

Dos partits per acabar una temporada de menys a més

Els blaugranes encara tenen opcions de guanyar una OK Lliga a la qual li queden dues jornades El Liceo hauria de perdre algun dels dos partits i el Barça guanyar-ho tot Els blaugranes no han perdut cap partit amb Ricard Muñoz a la banqueta

La temporada del FC Barcelona encara no ha acabat. A l’equip de Ricard Muñoz –que continua sense conèixer la derrota en un partit des que es va fer amb les regnes de la secció- encara li queden dues jornades de l’OK Lliga per seguir somiant. Jugadors i cos tècnic estan tocats per l’eliminació als penals a les semifinals de la Final a Quatre, però encara creuen en les poques però al cap i a la fi possibilitats que té l’equip a la Lliga domèstica.

Egurrola, optimista malgrat la dificultat

El capità barcelonista Aitor Egurrola és la veu més autoritzada d’aquest vestidor. És el jugador que més temporades porta al Club i es mostra optimista malgrat que és conscient de la dificultat: “Sabem que la Lliga està difícil, però més ho estava fa un mes i ara estem a només tres puntets. El Liceo pot notar la pressió ara i nosaltres, malgrat el cop dur que ens ha suposat quedar fora de la Final a Quatre, portem una molt bona línia de joc i resultats”.

El porter blaugrana, a més, ha tingut paraules de suport per a tots els seus companys i els ha encoratjat a seguir així fins al final: “Ens queda molt poquet per acabar una temporada que no va començar gens bé i que la podem acabar bé, pel bon joc i els resultats que hem fet, o molt bé si acabem guanyant la Lliga. Crec que val la pena l’esforç final!”.

Les dues jornades que queden

Al FC Barcelona li resta jugar contra el Voltregà (aquest dissabte a les 19 h al Palau) i contra l’Igualada, a Les Comes, en la darrera jornada de l’OK Lliga. Pel que fa al Coinasa Liceo, els gallecs jugaran contra l’Igualada aquest cap de setmana i visitaran la pista de Lleida en la jornada final. Una relliscada dels homes de Carlos Gil en una d’aquestes dues jornades podria acostar els blaugranes o, fins i tot, si cauen derrotats, situar líder l’equip de Ricard Muñoz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut