El darrer partit de l’OK Lliga al Palau es jugarà divendres a les 18.30 hores

El darrer partit de l’OK Lliga al Palau es jugarà divendres a les 18.30 hores

La RFEP no permetia jugar partits el dissabte perquè hi ha la seva assemblea anual L’equip blaugrana s’ha hagut d’adaptar i posar aquest horari tant poc atractiu Els de Ricard Muñoz jugaran tres hores abans que el Barça Alusport

Canvi d’horari del darrer partit que jugarà el FC Barcelona al Palau aquesta temporada. Els homes de Ricard Muñoz han hagut de passar de dissabte a divendres sota petició expressa de la Federació Espanyola de Patinatge. Aquest organisme celebra aquest dia la seva assemblea anual i ha demanat a tots els clubs que no es disputi cap partit el proper dissabte.

Molta activitat al Palau

Els blaugrana han hagut d’encabir-se dins dels nombrosos partits i entrenaments que hi ha al Palau aquests dies, atès que hi ha Play-off de Bàsquet i de futbol sala. Així, l’únic forat lliure que quedava en el calendari per no haver de jugar en dijous, com se’ls havia demanat, és divendres abans del matx de semifinals de l’LNFS entre el Barça Alusport i el Caja Segòvia. El partit entre el CP Voltregà, que no ha posat cap pega al canvi d’horari, i el FC Barcelona d’hoquei patins doncs es jugarà finalment aquest proper divendres a les 18.30 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut