Local

15ns FINA Campionats del Món de Natació

Del 20 de juliol al 4 d'agost es disputaran a Barcelona els Campionats del Món de Natació. Els socis poden comprar entrades amb un 20% de descompte.

Barcelona acull la major competició de la FINA (Federació Internacional de natació): Els Campionats del Món de Natació, que es celebren cada dos anys a ciutats capdavanteres.

Del 19 de juliol al 4 d'agost del 2013 els millor especialistes mundials podran competir a les diferents disciplines que formen part del campionat.

Prop de 200 països participaran en 6 disciplines : natació, waterpolo, natació sincronitzada, salts, 'high diving' i aigües obertes. La mascota Xop serà l'encarregada d'engrescar als aficionats perquè animin als participants a assolir les millors marques.

Instal·lacions:

- Palau Sant Jordi natació i natació sincronitzada

- Piscines Bernat Picornell: waterpolo

- Palau Municipal de Montjuich: salts

- Port Vell. aígues obertes

Com s’hi pot assistir?

Els socis tenen un 20 % de descompte en la compra de qualsevol entrada pels Campionats del món que es celebraran a Barcelona. Aquesta promoció és vàlida només fins al 19 de maig.

S'hi pot assistir mitjançant compra online a través de l'enllaç següent:

Dades d’accés

Els socis s'hauran d'identificar amb el següent codi per beneficiar-se del descompte:

Codi promocional: BCN2013BARÇA

Mètode d'entrega

Aquest és el sistema més còmode i avançat que existeix per rebre les teves entrades, permetent obtenir-les en el mateix moment que fas la compra i sense moure't de casa. Recorda que un cop estiguis al recinte poden demanar-te que t'identifiquis (amb DNI o passaport). Si les teves dades no coincideixen amb les del client que va realitzar la compra no se't permetrà l'entrada.

Més notícies aquí