Xavi Pascual: “Arribem preparats a la final”

Xavi Pascual: “Arribem preparats a la final”

El tècnic de Gavà es mostra molt satisfet amb el partit dels seus homes, el qual considera que ha estat “molt complet” “Malgrat tots els problemes hem arribat a totes les finals”, recorda Pascual

Hem jugat un partit molt complet, amb moltes assistències i poques pèrdues de pilota. Estem molt contents, sobretot per la dificultat del partit”, ha explicat Xavi Pascual a la roda de premsa posterior al partit. El tècnic català, que digirirà la seva sisena final consecutiva, la setena del club, ha explicat que “malgrat que hem tingut molts problemes i lesions, hem arribat a totes les final. Hem de ser molt intel·ligents i no deixar d'esforçar-nos”.

Portem una trajectòria molt bona en els últims anys. Aquesta temporada hem arribat sempre als últims partits i tant de bo puguem guanyar la final contra el Reial Madrid. La temporada passada va ser decisiu el factor pista, el Madrid s'ho ha guanyat, però arribem preparats a la recta final”, ha dit Pascual.

“És un gran repte”

Víctor Sada, jugador del Barça Regal, ha comentat que per al Barça Regal disputar la final contra el Reial Madrid amb el factor pista en contra “és un gran repte”. Sada ha comentat que “si tinguéssim l'avantatge de camp, millor. Però en el primer partit a Madrid, que serà clau, hem de ser molt agressius i estar amb opcions de guanyar en l'últim quart. El base de Badalona, a més, ha afegit que “la final es decidirà en petits detalls”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut