El porter Sergi Fernández afirma que el Barça “encara creu en l’OK Lliga”

El porter Sergi Fernández afirma que el Barça “encara creu en l’OK Lliga”

Fernández ha jugat de titular 24 dels 40 partits oficials que ha jugat el FC Barcelona

Va ser un dels homes que més tocats van acabar el matx del passat dissabte a Porto davant el Benfica, però no per això està enfonsat ni deixa de donar la cara davant els mitjans. Segueix tenint l’espina clavada, però, de ser, juntament amb Marc Torra, un dels pocs integrants de la plantilla barcelonista que no ha aixecat una Lliga Europea. Malgrat això és jove i té l’ambició intacta: “Sé que algun dia ho aconseguiré i aquell dia ho assaboriré moltíssim.”

Pel que fa al títol de l’OK Lliga, Sergi Fernández sap que “és difícil” però no renuncia a poder donar el que ell “no definiria com a sorpresa” perquè, segons el porter blaugrana “seria el premi al treball ben fet durant molts mesos. En els duels directes contra el Liceo hem demostrat ser superiors a ells, però en el global és cert que, de moment, han estat més regulars. Veurem què passa en aquestes dues jornades. Malgrat que l’equip està tocat per la Final a Quatre, encara creu en l’OK Lliga.”

La manera com es va perdre a Porto

Més enllà del resultat final, el com es va perdre davant el Benfica a les semifinals de la Final a Quatre de la Lliga Europea és el que més li cou al porter nascut a Mallorca: “Pots perdre de moltes maneres. Pots perdre clarament i marxar al vestidor cap cot i sense res a dir o pots perdre d’altres formes. En aquest cas crec que l’atzar o el com vulguis dir-li va ser molt cruel amb nosaltres. No li trec mèrit al darrer xut dels portuguesos, però sí que és cert que quan t’empaten a manca de 43 segons quan tens el matx controlat... És molt dur. Crec que això va marcar la pròrroga i els penals..., tothom ho sap i més en hoquei, són pura loteria.”

Una temporada de menys a més

Sergi Fernández té bastant clar que l’equip va ser “irregular” en el primer tram de competicions oficials, però després del canvi a la banqueta, les coses van canviar notablement: “Hi ha hagut un gir clar. Un canvi en la manera de treballar, malgrat que hi ha coses similars respecte a l’anterior tècnic. Això, i el fet de voler tirar endavant entre tots una situació atípica i adversa en un club acostumat a guanyar com el Barça, ha fet que les coses hagin millorat força.”

Personalment, el canvi de dinàmica de l’equip també l’ha afectat de forma positiva, ja ha jugat una mica més de titular en el tram final. Sergi Fernández, però, és dels que sempre ha defensat que la competència a la porteria blaugrana “és molt sana i positiva”: “Crec que a tots dos ens ajuda saber que on no arriba un hi arriba l’altre. Personalment estic molt tranquil quan juga el ‘Pulpo’ sota pals i suposo que ell pensa el mateix. Ens portem molt bé.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut