Les primeres hores de Nikola Karabatic a Barcelona

Les primeres hores de Nikola Karabatic a Barcelona

Un cop oficialitzada la incorporació de Karabatic al Barça d’handbol, és moment de repassar com va viure les primeres hores a la ciutat

Dilluns, dimarts i dimecres van ser els primers dies que la nova incorporació del FC Barcelona d’handbol, Nikola Karabatic, va prendre contacte amb el seu nou club i amb la ciutat on residirà les quatre properes temporades.

Dies intensos

Nikola Karabatic va arribar dilluns al vespre a Barcelona per iniciar el procés previ per poder tancar el seu acord amb el FC Barcelona.

Dimarts de bon matí va anar a l’Hospital de Barcelona per fer-se els primers controls mèdics. D’allà, i després d’esmorzar, el primera línia francès va continuar amb la revisió mèdica als serveis mèdics del Club, situats a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Trobada amb Pascual i visita al Palau

Després del dinar de dimarts, Nikola Karabatic es va dirigir a la que serà la seva ‘casa esportiva’ durant els propers quatre anys, el Palau Blaugrana.

Al pavelló blaugrana va tenir un guia d’excepció, el seu nou entrenador, Xavi Pascual. De la mà de Pascual, Karabatic va visitar el que serà el seu vestidor, la pista, el gimnàs i la resta d’instal·lacions que l’handbol té al Palau.

Un cop finalitzada la visita al Palau, Karabatic es va dirigir a veure diferents pisos per decidir quina serà la seva llar a Barcelona.

Signatura, roda de premsa i retorn

Dimecres a les 9.30 h Nikola Karabatic es va trobar amb el directiu responsable de la secció, Eduard Coll, per rubricar el contracte que unirà el jugador i el Club per a les properes quatre temporades.

A les 10.30 h va comparèixer en roda de premsa davant els mitjans informatius, i un cop finalitzats els 45 minuts que va durar l’atenció a la premsa Nikola Karabatic va tornar cap a Ais de Provença.

La Lliga francesa encara està en joc i, un cop finalitzi, Karabatic està convocat amb la selecció francesa per a la fase de classificació de l’Europeu 2014.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut