Barça Regal - Reial Madrid: El que has de saber de la final de la Lliga Endesa

Barça Regal - Reial Madrid: El que has de saber de la final de la Lliga Endesa

S’apropa el primer duel del play-off final de la Lliga Endesa 2012/13. Una sèrie al millor de cinc partits que ens deixa diverses dades curioses

- Barça Regal i Reial Madrid s’han enfrontat cinc cops en el que portem de temporada i ho han fet en totes les competicions possibles: Supercopa Endesa, Copa del Rei, Lliga regular i Eurolliga. El balanç és de dues victòries blaugranes i tres de blanques.

- Juan Carlos Navarro, amb 33 punts anotats en el compromís de Lliga regular disputat al Palau, té el rècord d’anotació de l’actual plantilla en partits contra el Reial Madrid. El segueix Erazem Lorbek, amb 24, en un enfrontament del curs 2011/12.

- Pel que fa als rècords d’anotació dels jugadors del Reial Madrid en els clàssics, Rudy Fernández encapçala la taula amb els 30 punts que va fer la temporada 2007/08, quan jugava al FIATC Joventut. Felipe Reyes, amb 24 punts el curs 2005/06, és el segon classificat.

- Els de Xavi Pascual tenen el repte d’aconseguir el tercer títol de Lliga Endesa consecutiu, fita que no es produeix des de l’any 1997. Només el Reial Madrid, entre 1984 i 1986, i el mateix FC Barcelona, del 1987 al 1990 i del 1995 al 1997, ho han aconseguit.

- La final entre Barça Regal i Reial Madrid és la més repetida de la història de la Lliga Endesa. Fins ara s’han vist les cares en 10 finals, amb un balanç de cinc victòries per a cada equip. Sis d’aquestes 10 finals s’han decidit en el darrer partit de la sèrie.

- En cas de guanyar, el FC Barcelona signaria un doblet històric, ja que guanyaria la Lliga de futbol i de bàsquet en una mateixa temporada per quart cop a la seva història. L’última va ser al curs 2010/11.

[[BOTOVERMELL::Compra Entradas++Barça Regal - Reial Madrid:: https://entrades.fcbarcelona.cat/Ticketing/gestionURL?bean=estadoCompra&accion=iniciarCompra&aforo=&idCompeticion=1001&jornada=63&lang=ca::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut