El FC Barcelona, subcampió al Campionat de Clubs d’Atletisme en masculí i femení

El FC Barcelona, subcampió al Campionat de Clubs d’Atletisme en masculí i femení

A les pistes CAD de Saragossa es va celebrar el dissabte 8 de juny el Campionat d’Espanya de Clubs d’Atletisme 2013 en la seva màxima categoria Divisió d’Honor

El FC Barcelona ha participat en aquest campionat amb equip masculí i femení. El Barça ha obtingut els subcampionats darrere del Playas de Castelló en homes i del València Terra i Mar en dones.

Amb el títol a tocar

La final en homes ha estat molt renyida i a punt de fer saltar la sorpresa, com ho demostren els només 8 punts de diferència amb el primer classificat tot i haver tingut l’equip blaugrana la desqualificació del marxador, que hauria suposat reduir encara més la diferència.

A títol individual, el FC Barcelona ha obtingut set victòries a càrrec d’Àngel D. Rodríguez en 100 m llisos amb un temps de 10.35, millor marca espanyola de l’any,  Ivan J. Ramos en 200 m llisos, amb un temps excepcional de 20.90, Francisco Roldán en 1.500 m llisos, amb 3:44.20, Sebastián Martos en 3.000 m obstacles, amb un crono de 8:37.27, Jean M. Okutu en llargada, amb un salt de 7,70 m, Jordi Sánchez en javelina, amb un tir de 66,27 m, i el relleu 4x100, compost per R. Pros, Ivan J Ramos, Ch. Patrick i Jean M. Okutu, que han realitzat un temps de 40.90.

Sorpresa en dones

L’actuació de l’equip femení del FC Barcelona ha estat extraordinària, ja que han passat del sisè lloc obtingut l’any passat al subcampionat d’enguany.

Cal destacar les victòries en les seves proves individuals de Caridad Jerez, en 100 m tanques, amb un temps de 13.19, Sabina Asenjo en disc, amb un tir de 58,30 m, Carla Franch en perxa, amb un salt de 4,15 m, i Debora Calveras en triple, amb un salt de 13,27 m.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut