Torneig a Tolosa del Barça d’handbol

Torneig a Tolosa del Barça d’handbol

El FC Barcelona d’handbol ja coneix quins podrien ser els seus primers partits de la pretemporada 2013/14

S’acaba una temporada, però ja s’està planificant la següent. El FC Barcelona d’handbol comença a perfilar com serà el procés de preparació per a la temporada 2013/14. Els primers partits ja tancats seran a Tolosa els dies 23 i 24 d’agost.

Torneig de nivell

Els dies 23 i 24 d’agost el FC Barcelona d’handbol serà a la ciutat occitana de Tolosa de Llenguadoc per disputar un quadrangular que l’enfrontarà als locals del Fenix Handball, el Pays d’Aix, i en què també participa el Naturhouse La Rioja.

El torneig serà un enfrontament entre els dos equips de l’LNH i Asobal. Els blaugranes i Naturhouse jugaran davant els dos equips de l’LNH, a les dues jornades del torneig i no s’enfrontaran entre ells.

Aquests partits podrien ser una excel·lent preparació per veure l’estat de forma dels de Pascual després de tres setmanes d’entrenaments. La pretemporada blaugrana s’iniciarà el dia 5 d’agost.

Ple d’al·licients

El torneig de Tolosa es presenta ple d’al·licients per als aficionats al món de l’handbol. En primer lloc, l’expectació generada per veure els blaugranes amb les noves incorporacions de Karabatic i Lazarov.

Al Fenix Handball de Tolosa juga el jove porter, cedit pel FC Barcelona, Gonzalo Pérez de Vargas i dos exblaugranes com Jerome Fernández i Salva Puig. El Pays d’Aix de l’LNH és l’antic equip de Karabatic i on juga el seu germà Luka.

També serà una oportunitat per veure un dels tres representants de l’handbol Asobal, amb el Barça i l’Atlètic de Madrid, a la Champions 13/14, com és el Naturhouse La Rioja.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut