Carmona: “És un resultat estrany”

Carmona: “És un resultat estrany”

El tècnic del Barça Alusport considera que el primer partit de la final “ha estat igualat” i amb un resultat que no creu que es repeteixi a la sèrie “Hem sabut patir i guanyar, que és el més important”, ha declarat un cop acabat el matx

1-0 per al Barça Alusport a la final. Resultat curt (1-0), però bo. “Ha estat un partit igualadíssim. És un marcador estrany en un partit entre el Barça Alusport i ElPozo Múrcia. Tots dos hem tingut ocasions, no gaire clares, i crec que ha estat el típic primer partit d’una final”, ha explicat Marc Carmona, tècnic dels blaugranes, un cop acabat el matx. Al mateix temps, creu que aquest resultat no es repetirà més a la sèrie.

“L’afició, espectacular”

El tècnic ha elogiat la capacitat de sacrifici dels seus homes: “Sabíem que si no érem capaços de trencar el partit ells atacarien amb cinc. Hem sabut patir i guanyar, que és el més important”. Carmona, però, també ha fet autocrítica: “Sense haver vist el partit tinc la sensació que hem de millorar en la possessió i ajustar més la defensa. Altres cops hem estat millor contra ElPozo”.

L’entrenador blaugrana també s’ha desfet en elogis cap a l’afició del Palau Blaugrana: “L’afició ha estat espectacular. Malgrat el dia feiner i l’horari, poques paraules es poden dir. Ens ajuden molt i aquí els esperem si hem de tornar a jugar a Barcelona”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut