Bons resultats per als blaugranes a la classificació de l’Europeu de seleccions

Bons resultats per als blaugranes a la classificació de l’Europeu de seleccions

Vuit dels nou jugadors blaugrana que estan jugant la classificació per a l’Europeu van guanyar els seus partits

Els blaugranes de la selecció espanyola, Lazarov amb Macedònia i Karabatic amb França, van sortir victoriosos dels seus enfrontaments. Només Stranovsky, amb Eslovàquia, va caure derrotat.

Triomf a Portugal

Tomás, Entrerríos, Montoro, Rocas, Juanín i Viran van ajudar al triomf de la selecció espanyola per 23 a 30 a Guimaraes (Portugal), i van certificar el primer lloc del grup.

Destacada va ser la contribució dels blaugranes en el primer partit oficial de l’extècnic blaugrana Manolo Cadenas al capdavant de la selecció estatal. Dels 30 gols, 14 van ser de jugadors blaugrana.

Entrerríos, amb set gols, va ser el màxim golejador del partit i Juanín García, en el seu retorn a la selecció espanyola, va marcar quatre gols.

Els nous també guanyen

Karabatic amb França i Lazarov amb Macedònia van resoldre els seus enfrontaments amb victòries. Nikola Karabatic va contribuir amb cinc gols al triomf de França a Lituània per 23 a 25. França ja està classificada, com a primera de grup, per a l’Europeu de Dinamarca 2014.

En el cas de Lazarov, Macedònia va guanyar Suïssa per 22 a 27 amb sis gols del nou fixatge blaugrana. Macedònia ha de vèncer, diumenge, Portugal per classificar-se per a l’Europeu.

Derrota de Stranovsky

L’Eslovàquia de Martin Stranovsky va perdre per 21 a 32 davant Croàcia. L’extrem blaugrana va marcar sis gols però no va poder evitar la derrota de la seva selecció davant un dels equips més potents del panorama europeu.

Eslovàquia ja no té opcions d’assolir la classificació per a Dinamarca 2014 i el darrer partit davant Letònia serà un mer tràmit per a Stranovsky i els seus.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut