Sortejats els 40 socis que jugaran al Camp Nou gràcies a la campanya Camp Ple

Sortejats els 40 socis que jugaran al Camp Nou gràcies a la campanya Camp Ple

El FC Barcelona reconeix els socis abonats que han ofert un suport incondicional al primer equip amb regals com la disputa d’un partit al Camp Nou

Un any més, el Club ha volgut tenir un reconeixement especial cap als socis abonats al Camp Nou que han donat un suport incondicional al primer equip durant tota la temporada i són Abonats Camp Ple. Per agrair i premiar la seva fidelitat aquest divendres s’ha fet un sorteig davant de notari amb un premi molt especial: 40 places per disputar un partit al Camp Nou.

Podeu consultar els socis premiats mitjançant l'enllaç següent:

[[BOTOVERMELL::Guanyadors partit Camp Nou++::http://media4.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/058/359/original/Guanyadors_partit_Camp_Nou.v1372851184.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


El diumenge 14 de juliol, al migdia i en el marc de la final de la Lliga dels Socis, 40 abonats de la modalitat Camp Ple tindran l’oportunitat de jugar un partit al Camp Nou. Tots ells sortiran pel túnel de vestidors a la gespa de l’Estadi amb l’himne del Barça sonant de fons com a prèvia del partit de futbol. Els abonats es dividiran en dos equips de vint.

  Camp Ple també atorgarà altres premis a socis, com ara un desplaçament amb el primer equip, entrades VIP per al Camp Nou en un compromís de Lliga o samarretes oficials signades pels cracs blaugrana.

Cal recordar que els abonats Camp Ple són aquells socis abonats que han assistit a tots els partits de Lliga, Copa del Rei i Champions o que, quan no ho han pogut fer, han alliberat sempre el seu seient perquè un altre barcelonista pogués ser a l’Estadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut