Acord per a la desvinculació de Mikel Aguirrezabalaga

Acord per a la desvinculació de Mikel Aguirrezabalaga

El Barça Intersport i Mikel Aguirrezabalaga acorden resoldre el contracte que els vinculava

El FC Barcelona i el jugador Mikel Aguirrezabalaga han arribat a un acord que resol el vincle contractual que els unia i que desvincula el jugador de la temporada de contracte que encara li quedava amb el primer equip del FC Barcelona Intersport.

Segona etapa al FC Barcelona

Mikel Aguirrezabalaga va arribar a la disciplina blaugrana la temporada 2011/12, retornant a Barcelona, lloc on havia estat de l’any 2002 al 2004. En aquella època va simultaniejar les categories inferiors amb el primer equip.

En les dues darreres temporades, Aguirrezabalaga ha guanyat dues Lligues Asobal (11/12 i 12/13), dues Copes Asobal (11/12 i 12/13), una Supercopa Asobal (12/13) i una Supercopa de Catalunya (12/13).

Agraïment a la feina i al compromís

Mikel Aguirrezabalaga ha estat un dels laterals esquerres amb què ha comptat Pascual els darrers dos anys. Aguirrezabalaga ha compartit posició amb Siarhei Rutenka.

El Club vol expressar el seu agraïment al jugador per la professionalitat i el compromís demostrat en les dues etapes en què ha defensat la samarreta blaugrana i vol desitjar-li sort en el seu futur esportiu i personal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut