La proposta formativa del planter del Barça, protagonista a la Sala París

La proposta formativa del planter del Barça, protagonista a la Sala París

Joan Vilà i Víctor Sánchez han estat els encarregats de la ponència sobre la proposta formativa de la metodologia del futbol formatiu del Barça, emmarcada dins el Congrés Català de Futbol

Dimecres van seguir en directe els entrenaments de set equips del planter blaugrana a la Ciutat Esportiva i aquest divendres els 88 entrenadors acreditats han tornat a les instal·lacions del FC Barcelona. Ho han fet per seguir la ponència de Joan Vilà i Víctor Sánchez sobre la proposta formativa de la metodologia del futbol formatiu del Barça. És un acte més del II Congrés Català de Futbol que se celebra del 12 al 15 de juny sota el lema ‘Formació global per un èxit local’.

“Jugar i gaudir”

Joan Vilà ha destacat que la idea que volen transmetre en totes les categories és la de “jugar i gaudir”. “Volem enamorar-los del nostre joc, ja que així podem transmetre passió”, ha assegurat Vilà en la seva intervenció. Els dos ponents han explicat que les quatre potes sobre les quals se sustenta la filosofia blaugrana són el jugador, el tècnic, el joc i l’entrenament.

Recordem que aquest II Congrés Català de Futbol està organitzat per l’INEFC, la Federació Catalana de Futbol, el RCD Espanyol i el FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut