Xavi Llorens: “Sortirem sense confiances”

Xavi Llorens: “Sortirem sense confiances”

L’entrenador blaugrana destaca la importància de la mentalitat de les seves jugadores per poder guanyar la final de la Copa de la Reina contra el Prainsa Saragossa, aquest diumenge a la ciutat esportiva de Las Rozas

Les noies del Femení A no es conformen amb la Lliga i busquen aconseguir el doblet. Després d’eliminar l’Atlètic de Madrid i aconseguir el bitllet per a la final, l’últim repte de la temporada és imposar-se al Prainsa Saragossa (diumenge, 11 hores) i alçar la Copa de la Reina.

El tècnic Xavi Llorens creu que l’equip arriba amb bones sensacions però amb “una mica de nervis, com és normal abans d’una gran final”. Per l’entrenador blaugrana l’aspecte psicològic és clau per guanyar el doblet: “Els dos equips ens coneixem bé, per això no hem treballat res especial, és un tema més mental. Hem de sortir sense confiances a guanyar el partit ràpid”.

En aquest sentit, Llorens destaca la importància d’avançar-se al marcador: “En un partit en què t’ho jugues tot en 90 minuts ficar-te per davant és vital. Com també ho és gestionar els minuts després d’encaixar o marcar el primer gol”.

Experiència contra il·lusió

Aquest partit és un duel entre un equip amb experiència jugant finals i un altre que no està acostumat a ser-hi, però que arriba carregat d’il·lusió. “És una sorpresa agradable que arribi el Saragossa. És una final i vindran molt motivats, per tant ens hem d’oblidar del que va passar a la Lliga (en què el Barça es va imposar per 0 a 4 i 6 a 2), perquè ens poden fer mal“, afirma Llorens.

Entre els principals perills de l’equip rival, el tècnic blaugrana destaca: “Un mig del camp molt bo i unes davanteres joves, descarades i verticals”. Sobre la feina de l’entrenador rival, Alberto Berna, el tècnic Xavi Llorens només té paraules d’admiració: “Abans de començar la Copa vam comentar el sorteig i la possibilitat de trobar-nos a la final. S’ha donat així i me n’alegro per ell, perquè ho està fent molt bé i té un equip competitiu”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut