Xavi Pascual: “No hem tingut resposta al partit que ha fet el Madrid”

Xavi Pascual: “No hem tingut resposta al partit que ha fet el Madrid”

“Ens han passat per sobre en el rebot i en intimidació”, comenta Pascual “És molt difícil repetir el que va passar la temporada passada, però lluitarem perquè pugui ser així”, diu el tècnic

Nosaltres estarem allà. Si hi ha alguna oportunitat, intentarem agafar-la. És el nostre camí”, ha comentat Xavi Pascual a la roda de premsa posterior al tercer partit de la final de la Lliga Endesa. El tècnic de Gavà ha comentat que l'equip “no ha tingut resposta al partit que ha fet el Madrid” i ha recordat que ja va avisar en la prèvia del partit que per guanyar s'havia de fer un gran partit.

Imaginava un Madrid a aquest nivell. Per això vaig dir que necessitàvem un partit gairebé perfecte. Hem tingut opcions d'entrar en el partit en el tram final, però en l'últim quart hem fallat quatre tirs lliures que ens haurien permès arribar igualats al final”, ha dit el tècnic català.

Pel que fa al partit del Madrid, Pascual ha destacat el mal que han fet dos jugadors. “Mirotic i Reyes ens han fet força mal en les situacions d'un contra un. Lorbek ens ha intentat ajudar i cal agrair-l'hi. El diumenge haurem de jugar molt bé si volem forçar el cinquè”, ha afirmat Pascual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut