Carmona: “El partit ha estat més igualat del que reflecteix el marcador”

Carmona: “El partit ha estat més igualat del que reflecteix el marcador”

"Hem millorat a pilota aturada i hem defensat una mica millor", considera el tècnic pel que fa al tercer partit de la final del play-off

El Barça Alusport es troba més a prop de guanyar la tercera Lliga consecutiva després de superar ElPozo al Palacio de los Deportes i posar la sèrie amb un 2 a 1 a favor dels blaugranes. El tècnic Marc Carmona ha analitzat el tercer partit: “Hem millorat a pilota aturada i hem defensat una mica millor”, ha destacat. “Crec que a la primera part, malgrat algunes ocasions d’ElPozo, el marcador ha fet justícia”, ha comentat. “A la segona ja sabíem que hauríem de patir contra el que potser és el millor equip del món atacant de cinc”, ha continuat el tècnic.

“De la segona em quedo amb el fet que, malgrat tenir la sort en algunes accions ofensives d’ell, el parcial ha estat de 3-3. Segurament ha estat més igualat del que reflecteix el marcador final, però penso que des del minut 5 al 20, en el 4 per a 4, hem estat superiors”, ha explicat Carmona.

“Hem merescut guanyar”

“Ens dóna tranquil·litat per jugar divendres", ha reconegut Fernandao, "però és cert que ens queda un partit i encara no hem guanyat res”. El jugador ha comentat que l’equip torna a Barcelona amb part dels deures fets, ja que tenen "l’obligació de tornar a casa amb un 2 a 1”. Wilde també ha comentat que la victòria “és important però no definitiva". "Hem fet un partit molt seriós tant en defensa com en atac i hem merescut guanyar”. “No és definitiva", ha repetit, "però intentarem guanyar el partit de divendres”.

El brasiler també ha parlat de la segona part en què ElPozo ha jugat bona part dels minuts amb atac de cinc. “Són dels millors equips fent porter-jugador. Nosaltres hem fet una primera part espectacular i crec que a la segona nosaltres hem defensat molt bé i hem sabut patir”.

La força del Palau

Els jugadors saben que el Palau tornarà a ser decisiu. “El Palau és el nostre jugador i marquen la diferència”, ha comentat Fernandao. I ha afegit que “al Palau es nota molt l’afició i segur que estarà a rebentar”. Wilde també ha reconegut la importància del Palau de cara al desenllaç final del títol de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut