Local

Xavi Llorens: “Estic molt content, a nivell estatal ho hem guanyat tot”

El tècnic blaugrana es mostra orgullós pel nou títol i ha destacat el sacrifici de tota la plantilla al llarg de la temporada Llorens ha assegurat que encara queden “un parell o tres d’anys” per arribar al nivell que exigeixen els equips europeus

L’entrenador del Barça femení, Xavi Llorens, s’ha mostrat content i satisfet un cop finalitzada i guanyada la Copa de la Reina 2012/2013. “A nivell estatal no podem guanyar més títols, ara l’únic que volem aconseguir és jugar millor, intentar créixer com a equip i aconseguir atreure l’atenció del nostre públic”, ha afirmat. Pel que fa al partit, Llorens ha estat sincer: “Hi havia diferència entre els dos equips, i s’ha notat. Tot i això, vull destacar la il·lusió del Saragossa”, ha remarcat.

L’equip femení ha signat una temporada immillorable, en què ha conquerit la Copa Catalunya, la Lliga i la Copa de la Reina. Uns resultats que confirmen la bona línia de l’equip femení en aquestes darreres tres temporades, en les quals s’ha endut vuit títols: quatre Copes de Catalunya, dues Lligues i dues Copes de la Reina.

Proper objectiu: millorar a Europa

Després d’aconseguir els tres títols estatals, Xavi Llorens ha volgut remarcar el proper gran objectiu, ser competitives en l’àmbit europeu. “Ara volem millorar el nostre nivell competitiu a Europa. Encara estem lluny, però en un parell o tres d’anys podem arribar al nivell d’equips com, per exemple, l’Olympique de Lió. Allà són professionals, aquí encara no”, ha conclòs Llorens.

Més notícies aquí