Xavi Llorens: “Estic molt content, a nivell estatal ho hem guanyat tot”

Xavi Llorens: “Estic molt content, a nivell estatal ho hem guanyat tot”

El tècnic blaugrana es mostra orgullós pel nou títol i ha destacat el sacrifici de tota la plantilla al llarg de la temporada Llorens ha assegurat que encara queden “un parell o tres d’anys” per arribar al nivell que exigeixen els equips europeus

L’entrenador del Barça femení, Xavi Llorens, s’ha mostrat content i satisfet un cop finalitzada i guanyada la Copa de la Reina 2012/2013. “A nivell estatal no podem guanyar més títols, ara l’únic que volem aconseguir és jugar millor, intentar créixer com a equip i aconseguir atreure l’atenció del nostre públic”, ha afirmat. Pel que fa al partit, Llorens ha estat sincer: “Hi havia diferència entre els dos equips, i s’ha notat. Tot i això, vull destacar la il·lusió del Saragossa”, ha remarcat.

L’equip femení ha signat una temporada immillorable, en què ha conquerit la Copa Catalunya, la Lliga i la Copa de la Reina. Uns resultats que confirmen la bona línia de l’equip femení en aquestes darreres tres temporades, en les quals s’ha endut vuit títols: quatre Copes de Catalunya, dues Lligues i dues Copes de la Reina.

Proper objectiu: millorar a Europa

Després d’aconseguir els tres títols estatals, Xavi Llorens ha volgut remarcar el proper gran objectiu, ser competitives en l’àmbit europeu. “Ara volem millorar el nostre nivell competitiu a Europa. Encara estem lluny, però en un parell o tres d’anys podem arribar al nivell d’equips com, per exemple, l’Olympique de Lió. Allà són professionals, aquí encara no”, ha conclòs Llorens.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut