Xavi Pascual: “El Palau ens ha ajudat a treure forces d'on no en teníem”

Xavi Pascual: “El Palau ens ha ajudat a treure forces d'on no en teníem”

“Hem demostrat caràcter. Hem anat al límit per forçar el cinquè partit”, comenta el tècnic català “Hem estat sòlids en defensa, hem atacat bé el rebot d'atac i hem pogut llançar més que ells”, diu Pascual

Xavi Pascual ha comentat després del triomf en el quart partit que el públic del Palau Blaugrana ha estat clau per aconseguir la victòria i forçar el cinquè partit de la sèrie. “El públic ens ha ajudat a treure forces d'on no en teníem. L'últim partit de la temporada hi ha hagut comunió amb l'afició. Hem demostrat caràcter i hem anat al límit per forçar el cinquè partit”.

Hem apostat per Todorovic amb Felipe Reyes i ens ha sortit molt bé. Ho ha fet realment bé, ha controlat el rebot i ha intimidat. Es mereix un reconeixement perquè ha fet un partit extraordinari”, ha comentat Xavi Pascual amb el partit del jove aler-pivot montenegrí, que ha fet molt bona feina amb Felipe Reyes.

Qüestionat pels canvis en el partit, Pascual ha explicat que la solidesa en defensa ha estat clau. “Hem canviat el guió del partit, hem canviat coses. Hem estat sòlids en defensa, hem atacat bé el rebot d'atac. Hem pogut llançar més que ells. Ens hem endut aquesta important victòria i tota la Lliga es decidirà en un sol dia”, ha dit el de Gavà.

Navarro, molt tocat

Xavi Pascual també ha parlat sobre Juan Carlos Navarro, que en la segona part no ha pogut pràcticament jugar per culpa d'un lesió. El tècnic del Barça Regal ha dit que el capità ho té difícil per jugar el pròxim dimecres a Madrid. “El Juan Carlos té una punxada a l'isquiotibial dret. No sabem què dir davant de tantes lesions. Ens queda un partit perquè ens pugui ajudar, que és molt difícil. Si juga, jugarà trencat en un isquio”, ha reconegut.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut