L’equip femení del FC Barcelona, rebut per la reina Sofia

L’equip femení del FC Barcelona, rebut per la reina Sofia

Les guanyadores del títol de Lliga i la Copa de la Reina 2013 han visitat aquesta tarda la Zarzuela Els directius Jordi Mestre i Susana Monje, així com els membres de la comissió esportiva, Xavier Rieiro i Joan Ramon Ramos, també han assistit

Les noies de l’equip de futbol del FC Barcelona han viscut aquest dimarts una tarda especial. Després de proclamar-se diumenge passat campiones de la Copa de la Reina les jugadores de Xavi Llorens han estat rebudes per la reina Sofia a la Zarzuela. La comitiva blaugrana ha estat encapçalada pel directiu i responsable del futbol femení, Jordi Mestre, la directiva Susana Monje, així com els membres de la comissió esportiva, Xavier Rieiro i Joan Ramon Ramos. La reina Sofia ha saludat una per una les jugadores, i també a la comitiva, i ha mantingut una conversa distesa amb elles i s’ha interessat pel futbol femení.

Aquesta és la primera vegada que la reina Sofia rep les campiones del títol de Copa, i la celebració de l’audiència ha estat una iniciativa feta per l’Associació de Professionals de Futbol Femení. Precisament el seu president Pelayo Martínez també ha estat a l’acte, així com el secretari d’Estat per a l’Esport, Miguel Cardenal.

Diumenge el FC Barcelona va guanyar la Copa de la Reina després de superar a la final el CD Transportes Alcaine de Saragossa. Amb aquest títol les blaugranes han tancat una temporada històrica en què han guanyat la Lliga i la Copa Catalunya. És per això que les integrants han lluït abans de l’audiència una samarreta commemorativa feta per Nike, en què davant es podia llegir ‘Campiones 2012/13’ i a l’esquena el nom de tota la plantilla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut