Local

Xavi Pascual: “Em sento orgullós de l’equip”

“Hem tingut caràcter, hem jugat contra un rival de gran nivell i hem fet una bona defensa”, ha comentat el tècnic de Gavà “Estic aquí per guanyar i quedar-me amb la satisfacció d’haver donat més del que podíem no em serveix”, diu Pascual

El Barça Regal ha caigut aquest dimecres contra el Reial Madrid en el cinquè i definitiu partit de la final de la Lliga Endesa. “Tanquem la temporada més dura pel que fa a lesions, hem lluitat fins al final”, ha comentat Xavi Pascual, que ha afegit: “Hem tingut caràcter. Hem jugat contra un rival de gran nivell i hem fet una bona defensa”.

Un dels aspectes clau del partit han estat les pèrdues de pilota i el mal inici de partit dels catalans. “Les pèrdues de pilota ens han condemnat ja que ells han tingut 20 tirs més de camp”, ha explicat Pascual, que ha afegit: “Hem tingut alguns moments dolents a l'inici que ens han penalitzat. Hem tingut problemes a la posició de dos i de quatre”.

Finalment, Pascual ha dit que està molt satisfet i content amb l’actuació dels seus homes. “Estic aquí per guanyar i quedar-me amb la satisfacció d'haver donat més del que podíem no em serveix. Em sento orgullós del meu equip”.

Més notícies aquí