Kiril Lazarov: “Confio en aquest equip i confio en mi, farem alguna cosa gran”

Kiril Lazarov: “Confio en aquest equip i confio en mi, farem alguna cosa gran”

“Estic feliç. El meu somni era jugar al Barça i s’ha complert”, afirma el nou jugador blaugrana “Lazarov destaca per la seva capacitat golejadora. Dotarà d’equilibri ofensiu l’equip”, ha assegurat el tècnic Xavi Pascual.

Després de la presentació de Nikola Karabatic, aquest dijous ha arribat el torn del segon reforç per a la plantilla 2013/14. El Barça d’handbol ha presentat el lateral dret Kiril Lazarov, que vestirà la samarreta blaugrana les dues properes temporades. L’experimentat jugador macedoni, de 33 anys i 1,93 m d’alçada, prové del BM Atlètic de Madrid i és el capità de la selecció de Macedònia. El seu palmarès és de 33 títols, entre els quals hi ha els aconseguits durant el seu periple a l'Asobal: dues Supercopes, tres Copes del Rei, una Copa Asobal i un Mundial de Clubs.

Estic feliç. El meu somni era jugar al Barça i s’ha complert. Amb la meva experiència crec que aquí puc donar molt. Conec el sistema de joc del Barça i penso que hi podré entrar aviat. Confio en aquest equip i confio en mi. Farem alguna cosa gran. El meu somni és guanyar la Champions i ho intentarem”, ha comentat Lazarov.

Experiència i gol

L’entrenador del Barça d’handbol, Xavi Pascual, ha explicat: “Kiril destaca per la seva capacitat golejadora. Dotarà d’equilibri ofensiu l’equip”. A més, Pascual ha destacat la seva experiència: “Estem davant d’una temporada molt important, i amb l'experiència de Lazarov, tenim un jugador amb bones condicions tècniques i tàctiques i capaç de suportar la pressió”.

Eduard Coll, directiu responsable de l’handbol, ha afirmat: “Lazarov aportarà molt a l’equip. Aquesta és una nova demostració que el Club aposta per les seccions”. A més, Coll ha assegurat: “No s’ha pagat res pel traspàs del jugador”.

“En 15 minuts vaig dir que sí”

Kiril Lazarov ha explicat: “Quan vaig rebre l’oferta del Barça ja en tenia moltes”. En relació amb això, comenta: “No vaig tenir dubtes, en 15 minuts vaig dir que sí. El Barça és diferent, és més que un club”.

A més, el lateral macedoni ha assegurat que el BM Atlètic de Madrid “tindrà un bon equip”. “Hem de treballar dia a dia. Ens faran molt de mal si pensem que estem millor”, ha assegurat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut