FCB Alusport - ElPozo: Sabies que…

FCB Alusport - ElPozo: Sabies que…

El Barça Alusport pot aconseguir aquest divendres la seva tercera Lliga consecutiva, la tercera de la seva història Aquest serà el novè partit de la temporada entre els blaugranes i els murcians aquesta temporada

El Palau Blaugrana pot viure aquest divendres una nit màgica que pot acabar amb títol. Pot ser la segona Lliga, de les tres, que es guanyi al pavelló blaugrana i per tant és una ocasió única per als seguidors del futbol sala blaugrana. Repassem a continuació diverses dades del partit contra ElPozo Múrcia (22 hores, Barça TV, Esport 3 i MarcaTV).

-El Barça Alusport i ElPozo Múrcia s’han enfrontat aquesta temporada un total de nou cops amb un balanç de 6-2 per als blaugranes.

-Si els blaugranes aconsegueixen el triomf, Wilde aconseguirà la seva setena Lliga Espanyola i seguirà sent el jugador del Barça amb més Lligues.

-Marc Carmona pot seguir fent història si el Barça guanya. Sumaria el seu 14è títol com a entrenador del club.

-Els catalans no coneixen la derrota a casa aquesta temporada (18 partits) i porten més d’un any imbatuts al Palau Blaugrana.

-Aquesta és la desena final que dirigeix com a entrenador Eduardo Sao Thiago Duda. Ha aconseguit quatre títols de Lliga.

-Jordi Torras és l’únic jugador d’ambdós equips que ha aconseguit marcar un gol en cada partit de la final.

-Sergio Lozano ha aconseguit durant aquest play-off trencar la barrera dels 100 gols com a jugador del Barça Alusport

-Paco Sedano ha estat titular en els tres partits de la final, ha encaixat un total de sis gols (2 per partit) i ha marcat un gol.

-El Barça Alusport porta gairebé 10 mesos competint. El seu primer partit oficial va ser a finals del mes d’agost del 2012 amb la disputa de la Copa Catalunya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut