Marc Carmona: “Hem tirat de coratge i de fe per guanyar la Lliga”

Marc Carmona: “Hem tirat de coratge i de fe per guanyar la Lliga”

El tècnic català, que ha sumat el seu 14è títol com a entrenador del Barça, comenta que la final ha estat “molt igualada” “L'afició ha estat molt important. Una part de la Copa és seva. Estic segur que sense ells no ens ho hauríem emportat”, diu Carmona

El 0-2 ha condicionat molt el partit. Ells s'han trobat el partit que volien ben aviat i han fet un grans minuts i un gran partit, perquè facis el que passis ells t'ataquen de qualsevol manera”, ha comentat Marc Carmona, el tècnic campió de Lliga per tercer any consecutiu. L'entrenador català ha comentat què ha dit als seus jugadors un cop s'ha arribat al descans.

“En el descans hem parlat que se seguíem defensant, tindríem opcions de guanyar el partit”, ha dit Carmona, que ha afegit que “guanyar la Lliga per tercer cop consecutiu és molt dificil. La temporada era molt complicada. Hi ha hagut derrotes que no s'havien produït abans. Perdre segons quins partits ens ha ajudat”, ha destacat.

Carmona, però, ha dit que l'equip ha arribat un pèl just a final de temporada. “Després de perdre la Champions vam guanyar la Copa del Rei. Hem arribat sense cames fresques, però amb convicció de poder guanyar”, ha explicat l'entrenador més llorejat de la història de la secció. A més, Carmona ha dit que “la virtut de l'equip ha estat creure tot i les dificultats i anar tot el partit en contra. Els dos porters han estat els millors jugadors de cada equip”.

L'afició ha estat molt important. Una part de la Copa és seva. Estic segur que sense ells no ens ho hauríem emportat”, ha dit Carmona lloant una afició que ha omplert el Palau Blaugrana aquest divendres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut