Els atletes del FCB, centrats en competicions internacionals

Els atletes del FCB, centrats en competicions internacionals

Un cop acabades les competicions absolutes per Clubs, els atletes del Barça segueixen la seva activitat en les diferents competicions internacionals i nacionals que se celebren arreu del món

Campionat d’Europa de seleccions de Gateshead

Al Campionat d’Europa per equips celebrat el 22 i 23 de juny a la ciutat anglesa de Gateshead, la selecció espanyola a mantingut la màxima categoria europea en una competició que ha guanyat Rússia. El Barça ha contribuït al combinat espanyol amb Jackson Quiñonez en el 110 metres tanques, Adlezaziz Merzougui en el 3.000 obstacles, Jordi Sánchez en javelina, Caridad Jérez en el 100 metres llisos, Sabina Asenjo en disc, i Plàcida Martinez en el relleu 4x400.

Jocs del Mediterrani

Per participar en les proves d’atletisme dels països riberencs del Mediterrani que se celebraran a la ciutat turca de Mersin del 26 al 29 de juny, han estat seleccionats els blaugranes Francesc Roldan en 800, Jackson Quiñonez en 110 metres tanques i la marxadora Raquel González en 20 quilòmetres, que ha aconseguit la mínima per assistir al Mundial de l’estiu a Moscou, tot i que la seva presència a la selecció encara no estigui confirmada.

Copa d’Europa de Proves Combinades

La també atleta blaugrana Caridad Jerez ha estat seleccionada per la Federació espanyola en la prova d’Heptatló de la Copa d’Europa de Proves Combinades que se celebrarà a la ciutat suïssa de Notwill els dies 29 i 30 de juny. Es dóna la circumstància que aquesta atleta lidera el rànquing espanyol de 100 metres llisos amb un temps de 13”16.

Campionat del Món d’Atletisme 2013

El Club també està pendent dels atletes que finalment seran seleccionats per participar a la màxima competició de l’any, el Campionat del Món Absolut d’Atletisme que se celebrarà del 10 al 18 d’agost a Moscou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut