El Barça Alusport s'abona als triplets

El Barça Alusport signa tres temporades històriques en què ha guanyat tres títols consecutius: la Lliga, la Copa d’Espanya i la Copa del Rei

El futbol sala blaugrana viu un somni del qual no es vol despertar. Els de Marc Carmona han aconseguit tres triplets consecutius a les darreres tres temporades, una fita històrica que cap equip espanyol ha aconseguit.

El primer triplet del Barça futsal

Cinc temporades després d'iniciar el camí a la Divisió d'Honor, el Barça Alusport va aconseguir tots els èxits possibles en un curs per emmarcar. La temporada va començar com tocava, allargant l'hegemonia a la Copa Catalunya. Després, el primer títol de la Copa d’Espanya, i un parell de mesos més tard va arribar la Copa del Rei. Finalment, la Lliga, la desitjada Lliga. El millor títol final per a una magnífica temporada.

Pòquer de títols en una temporada perfecta

El curs 2011/2012 el Barça Alusport va tancar la millor temporada de la història de la secció amb un palmarès difícil d’igualar o de superar. La història d’èxits va començar quan els blaugranes van aixecar la Copa d’Espanya després de vèncer el Lobelle de Santiago per 5-3. El 29 d’abril d’aquell any el futbol sala blaugrana va estendre per primera vegada la seva hegemonia arreu d’Europa. Els de Marc Carmona van proclamar-se campions de la UEFA Futsal Cup en guanyar el Dinamo de Moscou per 3-1. ElPozo de Múrcia va tornar a ser el rival del Barça a la Copa del Rei i a la final de l’LNFS. El balanç de les dues finals va ser favorable als culers, que van aconseguir els dos títols per segon any consecutiu.

La culminació de tres anys d’èxits

La temporada 2012/2013 va començar amb el Barça perdent la final de la Copa Catalunya contra el Marfil Santa Coloma. Tot i aquesta derrota, els blaugranes no es van enfonsar i van tenir un inici espectacular en Lliga. Es van col·locar líders en solitari a la jornada vuit, i des de llavors van mantenir la posició durant tota la temporada.

A principis d’any el FCB Alusport va derrotar amb comoditat ElPozo (4-2) a la final de la Copa d’Espanya. La bona temporada dels de Marc Carmona els va portar a la Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup. A Geòrgia van perdre contra el Kairat Almaty (4-5), però es van refer i van acabar tercers després de superar l’Iberia Star Tbilissi (4-1). Tot i la derrota a Europa, el bon joc de l’equip els va dur a la final de la Copa del Rei, en què van guanyar ElPozo per tercer any consecutiu (6-3). Finalment, els blaugranes es van proclamar Campions de Lliga en un play-off d’infart també contra els murcians.

El Barça de futbol sala ha tancat tres temporades d’èxit enduent-se tres triplets (Copa d’Espanya, Copa del Rei i Lliga), una UEFA Futsal Cup i una Copa Catalunya. Tres anys que són sinònim d’un palmarès espectacular per als de Marc Carmona, en què només se’ls ha escapat la Supercopa d’Espanya.