Espectaculars temporades del Juvenil i l'Infantil

El Juvenil del FC Barcelona no ha perdut cap dels partits que ha jugat aquesta temporada 2012/13

Sènior B

L’equip que entrena Andreu Plaza va acabar la temporada 2012/13 en una meritòria vuitena plaça. Tenint en compte que l’equip filial va estar constantment nodrint de jugadors el primer a causa de les nombroses lesions que van tenir al llarg de tota la temporada, sobretot postmundial, el fet d’acabar entre els deu primers de l’exigent Divisió de Plata del futbol sala espanyol és digne de menció. A més, la consolidació d’Eric Martel i Marc Tolrà com a jugadors gairebé sempre assidus en convocatòries del primer equip és un altre punt a favor de la bona tasca que es fa des del futbol sala formatiu blaugrana. Finalment, cal destacar també el jove Roger Serrano, que va acabar la Lliga amb 25 gols i com a quart màxim golejador de la categoria.

Juvenil

El Juvenil, que la temporada 2011/12 ja va fer un exercici històric, va fins i tot superar els èxits del passat guanyant totes les competicions que va disputar sense perdre cap partit. Així, els jugadors que entrena José Fernández van guanyar la Lliga –es van proclamar campions cinc jornades abans d’acabar la competició-, la Copa Catalunya –van superar per un clar 3-12 el Les Corts UBAE-, van ser campions d’Espanya després de superar als penals el FS Xeres, i van guanyar també dos torneigs d’enorme prestigi, l’Elite Cup de Madrid i la World Cup de Toledo.

Cadet

L’equip cadet no va tenir una temporada tan reeixida com altres equips del futbol sala formatiu blaugrana. Tot i així, el conjunt que entrena Manolo Moya va acabar sent subcampió de Lliga i finalista de la Copa Catalunya.

Infantil

L’equip Infantil que entrena Miguel Tablado va ser, juntament amb el Juvenil, un dels grans triomfadors de la temporada 2012/13. Els jugadors barcelonistes es van proclamar campions de Lliga, campions de la Mini Copa jugada a Alcalá de Henares –van poder compartir èxits amb el primer equip de Marc Carmona-, van guanyar també el Campionat d’Espanya després de remuntar un 2-0 advers contra l’Inter Movistar i van ser subcampions de la Copa Catalunya. Sens dubte una temporada de notable alt.

Aleví

L’Aleví de Pep Albert Ruiz va fer una notable temporada 2012/13. Els més menuts del planter barcelonista es van proclamar campions de Lliga, campions de la Copa Catalunya i semifinalistes del Campionat d’Espanya.