Primera assemblea general de l’Associació d’Exjugadors d’Handbol

Primera assemblea general de l’Associació d’Exjugadors d’Handbol

L’assemblea va comptar amb la presència del directiu de la secció Eduard Coll, del president de l’associació, Quico López Balcells, i de diversos exjugadors

Un any i mig després de la presentació pública de l’Associació d’Exjugadors del Barça d’Handbol, aquest dimarts a les 19 hores es va celebrar la primera assemblea general. Eduard Coll, directiu de la secció d’handbol, i Quico López Balcells, president de l’associació, van dirigir un acte en què es va repassar el funcionament de l’associació.

Els objectius

El president de l’associació i jugador del Club del 1966 fins al 1982, Quico López Balcells, va explicar que aquesta primera assemblea serveix per “passar comptes amb els socis i explicar el que hem fet fins ara”. El president també va assenyalar que “ens assentem a poc a poc dins del Club, que és el que es pretenia. Estem aquí per recolzar al Barça institucionalment en tot el que convingui”.

Quico López Balcells va explicar els objectius de l’associació: “Som una part del Club i hem creat l’associació per ajudar-lo en el que calgui. Estem al seu servei per representar-lo. Com també per ajudar els associats i difondre el nom del Barça per tot arreu”.

Reconeixements a exjugadors i entrenadors

L’assemblea general també va servir per entregar una placa honorífica a Valero Rivera com a “reconeixement pels seus mèrits professionals, esportius i humans”. A més, es va presentar el web de l’Associació d’Exjugadors del Barça d’Handbol (http://www.veteranshandbolbcn.com/).

“Amb Karabatic i Lazarov aspirem a tot”

Quico López Balcells va expressar la seva opinió sobre el futur de l’equip i sobre Karabatic, el nou fixatge blaugrana: “És un gran jugador, que donarà al Barça moltes possibilitats, perquè pot jugar al mig i a l’esquerra. És un molt bon defensor. Un jugador que tots els equips volen tenir. Lazarov també és un gran fitxatge que aportarà potencial ofensiu. Amb ells dos el Barça aspira a tot”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut