Creus:

Creus: "És un grup fort que, amb els desplaçaments, es converteix en un grup dificilíssim”

L’alt nivell dels rivals i els llargs desplaçaments convertiran la primera fase de l’Eurolliga en una bona prova de foc per als de Xavi Pascual

El secretari tècnic del bàsquet blaugrana ha assegurat després del sorteig de la primera fase de l’Eurolliga que el Barça no ha tingut sort amb els rivals. “És un grup fort que, amb els desplaçaments, es converteix en un grup dificilíssim. Gairebé tots els equips han guanyat les seves respectives Lligues”, ha afirmat Joan Creus a l’Auditori Imagina de Mediapro.

Creus ha lamentat “els llargs desplaçaments que haurà d’afrontar l’equip” -Kiev, Moscou, Istanbul i Belgrad-, fet que fa augmentar la dificultat del grup. Pel que fa al potencial dels rivals, el secretari tècnic ha destacat el CSKA i el Fenerbahçe. “El Fenarbahçe està fitxant molt bé per intentar ser campió i, amb Obradovic a la banqueta, s’asseguren ser un equip guanyador”, ha apuntat Creus.

Creus ha assistit al sorteig acompanyat per Joan Bladé, directiu responsable del bàsquet blaugrana. Segons Bladé, "un equip com el Barça ha d'estar preparat per a qualsevol cosa".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut