Èxit del campus de bàsquet de la FCBEscola

Èxit del campus de bàsquet de la FCBEscola

Han participat 60 nens i nenes d’entre 11 i 16 anys “Ha estat un campus de tecnificació on el principal objectiu era que els jugadors s’ho passessin bé”, comenta Oscar Orella, director del campus

Aquesta setmana s’ha celebrat el campus de bàsquet organitzat per la FCBEscola al pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. De dilluns a divendres, fins a 60 nens i nenes, d’entre 11 i 16 anys, han gaudit d’unes jornades de formació tècnica de bàsquet de màxim nivell. “Ha estat un campus de tecnificació on el principal objectiu era que els jugadors s’ho passessin bé. Tanmateix s’ha intentat fer èmfasi en el treball tècnic i en els fonaments bàsics d’aquest joc”, ha explicat Oscar Orellana, director del campus i segon entrenador del Barça B de bàsquet la temporada 2012/13.

L’objectiu, millorar el nivell tècnic

Els nens i nenes participants han cobert els grups de treball de totes les categories de formació, des d’edat mini fins a cadet. “Inicialment els nens es van dividir per edat i generació. Més endavant, segons l’adaptació i les capacitats de cada jugador, s’han redistribuït per nivells”, comenta Orellana.

En aquest campus els nens han pogut millorar el seu nivell tècnic a partir d’exercicis específics de tecnificació. “Per les tardes s’han fet competicions per tal de posar en pràctica el que s’ha treballat pel matí”, diu el director del campus, que afegeix: “S’ha gravat als jugadors durant les hores de treball per a que es puguin veure llançant i aprenguin dels seus errors”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut