Dani Nieto reforça l’atac del filial blaugrana

Dani Nieto reforça l’atac del filial blaugrana

L’atacant de 22 anys, procedent de l’Alcorcón, ha jugat a les categories inferiors del Mallorca i de l’Espanyol Extrem ràpid i tècnic Nieto aportarà dinamisme i bones centrades al conjunt d’Eusebio

El segon reforç del Barça B per a la temporada 2013/14 és el davanter Dani Nieto. El FC Barcelona i l’Alcorcón han arribat a un acord per traspassar el jugador a les files blaugranes per les properes dues temporades. L’acte de signatura del contracte ha tingut lloc aquest divendres. La seva clàusula de rescissió serà de 12 milions d’euros.

El jugador, nascut a Palmanova (Mallorca) el 4 de maig de 1991, va jugar aquesta temporada passada a l’Alcorcón on va participar en 21 partits i va materialitzar 5 gols. Al club madrileny va arribar procedent del Girona on s’incorporava la temporada 2011/12 cedit per l’Espanyol. Nieto es va formar a les categories inferiors del Mallorca i a l’any 2008 fitxa per l’equip juvenil del conjunt blanc-i-blau.

Atacant esquerre molt hàbil

Dani Nieto és un extrem esquerre ràpid i tècnic. Destaca per tenir una cama esquerra excel·lent i un molt bon ú contra ú. També desborda amb facilitat i fa bones centrades perquè puguin aprofitar els davanters.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut