Els Socis Abonats de Camp Ple, també al Camp Nou

Els Socis Abonats de Camp Ple, també al Camp Nou

Els socis premiats en el sorteig van poder gaudir d’un partit a l’Estadi en un esdeveniment d’excepció Per obtenir el reconeixement del Camp Ple cal assistir al Camp cada jornada o alliberar el seient

Aquest diumenge, a banda de la Lliga de Socis 2013, també s’han disputat els partits entre els 40 Socis Abonats de Camp Ple premiats en el sorteig, que van poder gaudir d’un dia excepcional.

Es tracta d’aquells socis abonats que han assistit a tots els partits de Lliga, Copa del Rei i Lliga de Campions o que, quan no han pogut venir, han alliberat sempre el seu seient perquè un altre barcelonista pogués venir a l’Estadi a animar.

Ha estat el premi estrella de la temporada. En aquest final de temporada, els quaranta Socis Abonats escollits han tingut l’oportunitat de jugar un partit al Camp Nou –un somni per a molts, han comentat- i han seguit les tradicions dels jugadors del primer equip: sortir pel túnel de vestidors, arribar a la gespa amb l’himne del Barça sonant de fons i, el més important, jugar un partit al que és casa seva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut