Final de la Lliga de Socis 2013 al Camp Nou

Final de la Lliga de Socis 2013 al Camp Nou

Els socis del Barça que es van inscriure a la Lliga de Socis han disputat la final al Camp Nou

Un dia molt calorós al Camp Nou ha acollit la final de la Lliga de Socis 2013. Alevins, infantils, cadets, juvenils, sèniors i veterans han disputat els seus partits en un ambient festiu. La tribuna de l’Estadi l’han omplert amics i familiars dels equips finalistes que han animat la jornada.

Finals de la Lliga de Socis 2013

La Lliga de Socis, que va començar a l’Abril, ha posat punt i final en una jornada festiva a l’Estadi. Al matí s’han disputat els partits entre els més petits de la Lliga, jugadors Sub-16, que han disputat un triangular entre ells en dos terrenys de joc que s’han habilitat dividint el Camp Nou. Tot seguit, els juvenils Sub-18 han disputat un partit en el que el menys important era el marcador. Tots ells, han rebut un reconeixement en forma de medalla de la mà de l’ex-jugador i ex-entrenador del Barça de bàsquet, i membre actual del Consell del Palau Blaugrana, Manolo Flores, i del jugador del Barça B d’hoquei, i ex del primer equip, Octavi Tarrés.

Durant la tarda ha estat el torn de les finals dels socis sèniors i veterans. Els quatres equips finalistes: Foc, Esquerra de l’Eixample, C.P. Sarrià i V15 han gaudit del plaer de jugar un partit sobre la gespa del Camp Nou. Paco Martínez, exjugador dels anys 70 del conjunt blaugrana, ha estat l’encarregat de fer l’entrega de premis als equips guanyadors: el C.P. Sarrià i l’Esquerra de l’Eixample.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut