La pretemporada del Barça d’handbol, perfilada

La pretemporada del Barça d’handbol, perfilada

El Barça d’handbol 2013/14 ja té pràcticament definida quina serà l’estructura de la pretemporada

Xavi Pascual i els seus homes ja saben quin serà el seu camí durant l’inici de la temporada 2013/14. El treball a Encamp i Barcelona, el partit a Tolosa, la Superglobe i les Supercopes de Catalunya i Espanya seran els centres d’atenció dels blaugranes en el primer mes de feina.

Encamp, inici del camí

Els blaugranes es trobaran a Barcelona el proper dia 5 d’agost per iniciar els entrenaments. Després de la primera presa de contacte amb la feina, el mateix dia 5, Pascual i els seus homes marxaran a Encamp per dur a terme el tradicional ‘stage’ de pretemporada al Comú d’Encamp.

Del dilluns 5 al divendres 9, els blaugranes treballaran a Encamp en triple sessió diària per començar a fonamentar les bases de la nova temporada.

Barcelona, onze dies de feina

Del 12 d’agost fins al dia 22 del mateix mes, Barcelona serà la seu de la feina del Barça d’handbol. Durant aquests dies el Palau Blaugrana prendrà el relleu a Encamp a la preparació dels blaugranes.

El mateix 22 d’agost el FC Barcelona d’handbol viatjarà a Tolosa per disputar, l’endemà dia 23 a les 20.30 h, un amistós amb el FENIX Tolosa HB, equip on juguen dos cedits blaugranes, Montoro i Pérez de Vargas.

Destinació Qatar

Sense descans els blaugranes marxaran cap a Qatar el dia 24 per disputar la Super Globe 2013, Campionat del Món de Clubs d’handbol. Fins al dia 31 d’agost, els blaugranes s’estaran a Doha, capital de l’emirat, per disputar aquest prestigiós torneig.

Un cop tornin a Barcelona estarà pendent la disputa de la Supercopa de Catalunya, en dates pendents de determinar, i de la Supercopa Asobal, que tindrà lloc el cap de setmana del 7 i 8 de setembre en seu pendent de determinar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut