Espanya – França: Sonia no pot evitar la derrota contra una de les favorites (0-1)

Espanya – França: Sonia no pot evitar la derrota contra una de les favorites (0-1)

La selecció entrenada per Ignacio Quereda, amb la jugadora del Barça Sonia Bermúdez com a titular i destacada, va caure per la mínima amb un gol matiner de Renard A la segona part del partit van entrar les també blaugranes Vicky Losada i Alexia Putellas

La selecció espanyola femenina no va poder sumar la seva segona victòria en l’Eurocopa que s’està disputant a Suècia i es va veure superada per França amb un solitari gol en els primers compassos del partit. Les noies de Ignacio Quereda, amb la blaugrana Sonia Bermúdez en l’onze titular, van caure derrotades per una de les favorites per a fer-se amb el títol en la segona jornada de la primera fase.

Renard, rematant de cap un llançament des de la cantonada, va avançar a les franceses als cinc minuts de partit. A partir del gol la selecció espanyola es va fer forta en defensa davant d’una de les grans potències mundials del futbol femení , i fins i tot va tenir opcions d’empatar el marcador amb accions perilloses de Sonia i Adriana Martín.

Losada i Alexia també van participar

A la segona meitat, i al mateix temps, van entrar al terreny de joc dues jugadores més del Barça per a intentar sorprendre a les franceses. Vicky Losada va substituir a Sonia, mentre que Alexia Putellas va entrar en el lloc d’Adriana Martín. Tot i donar un nou aire al conjunt de Quereda, les blaugrana no van saber trobar el camí del gol. De fet, va ser la pròpia Vicky qui va tenir la última ocasió de gol, amb un xut en el descompte que va marxar per sobre del travesser. Tot i els intents,  el 0-1 va acabar sent definitiu.

Tot i aquesta derrota, inicialment previsible contra una de les favorites al títol, les espanyoles mantenen moltes opcions de classificar-se per als quarts de final de l’Eurocopa gràcies a l’empat a un gol que es va produir en l’altre partit del grup entre Anglaterra i Rússia. En aquests moments França lidera el grup C amb 6 punts i Espanya és segona amb 3 gràcies a la seva victòria en la primera jornada contra Anglaterra per 2 a 3. D’aquesta manera, una victòria de les espanyoles contra Rússia les classificaria directament per als quarts de final, mentre que un empat o una derrota les faria dependre d’altres resultats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut