L’estructura de l’handbol formatiu per a la temporada 2013/14

L’estructura de l’handbol formatiu per a la temporada 2013/14

L’handbol formatiu del FC Barcelona ja té definida l’estructura tècnica de cara a la nova temporada

La base de l’handbol blaugrana ja té configurada quina serà l’estructura que dirigirà als equips formatius de la secció. La principal novetat es troba en la incorporació de Lorenzo Rueda com a entrenador de l’equip juvenil del FC Barcelona

El filial, a plata

L’equip filial del FC Barcelona, entrenat per Toni Gerona amb Pep Mesas d’ajudant, jugaran la quarta temporada consecutiva a la Divisió d’Honor Plata, segona categoria de l’handbol estatal.

A més del repte de la formació, i de la mà de Gerona, els joves blaugrana tindran l’afegit de fer possible el tercer títol consecutiu de la Divisió d’Honor Plata, ja que els blaugranes s’hi van emportar el títol en les dues darreres edicions.

Un tècnic Asobal

L’equip juvenil estarà dirigit per Lorenzo Rueda, que havia estat estat entrenador del primer equip del BM Granollers a l’Asobal i director tècnic de l’entitat vallesana. Rueda, amb Molné com a ajudant, dirigiran els joves juvenils blaugrana.

Continuïtat amb Xepkin i Giralt

Andrey Xepkin i Jordi Giralt dirigiran el Cadet A i el Cadet B respectivament. Xepkin continua amb el mateix grup que entrenava l’any anterior al Cadet B i Giralt segueix amb el grup que havia entrenat la temporada passada en categoria infantil.

Barbeito, entrenador de l’Infantil

Alex Barbeito serà el responsable d’entrenar els més petits de l’handbol formatiu, l’equip infantil. Barbeito serà l’encarregat de guiar les primeres passes al FC Barcelona d’aquests joves jugadors.

Un equip de treball

L’estructura tècnica de l’handbol formatiu blaugrana, sota la direcció tècnica de Toni Gerona, la completen Luis Santos com a entrenador de porters i Roger Font, al càrrec de la preparació física.

Els doctors Gutiérrez i Mónaco vetllaran per la salut dels joves jugadors d’handbol amb la feina de Ramon Navarro com a fisioterapeuta. Javier Gutiérrez serà l’encarregat dels temes administratius de l’handbol formatiu blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut