El planter blaugrana, arreu del món

El planter blaugrana, arreu del món

Vuit dels nou jugadors que han deixat el Barça B aquest estiu, ja tenen nou equip amb què seguir creixent Cristian Lobato, recuperant-se d’una lesió al genoll, és l’únic que encara no ha signat amb cap equip per a la temporada vinent

Per a tots és conegut que La Masia nodreix de jugadors la primera plantilla del Barça. Ara bé, la gran quantitat de futbolistes que creixen al Club, provoca que molts d’ells hagin de deixar l’entitat abans d’arribar al primer equip. Enguany, vuit dels nou jugadors que no han continuat al Barça B, ja han trobat un nou equip per a la pròxima temporada.

La Premier, principal Lliga d’acollida

La Lliga anglesa sempre s’ha fixat en el planter blaugrana. Aquest any, 3 dels jugadors que l’any passat disputaven partits amb el Barça ‘B’, ho faran a la Premier. El davanter Luis Alberto, que aquesta temporada passada va jugar cedit al Barça pel Sevilla, ha firmat pel Liverpool. Marc Muniesa, un cop finalitzat el seu lligam amb el club, ha firmat per l’Stoke City.

Un cas diferent és el del davanter gironí Gerard Deulofeu. El màxim golejador del filial del Barça la temporada passada, ha marxat cedit, només per un any, a l’Everton de Robert Martínez.

Lombán i Rafinha, a Primera

El defensa central David Lombán va deixar el club després de rebre l’oferta de l’Elx. El conjunt valencià, que aquest any disputarà la Primera Divisió, ha reforçat la zona central de la seva defensa.

Rafinha, que ha renovat en els darrers dies per al conjunt blaugrana fins al 2016, ha marxat cedit per només un any al Celta de Vigo. El jove jugador brasiler tindrà l’oportunitat de gaudir de minuts a la millor Lliga del món.

La lliga portuguesa, amb presència del planter

El migcampista portuguès, Gustavo Ledes, ha firmat contracte amb el Rio Ave, un històric de la Lliga Portuguesa. També jugarà a Portugal aquest any vinent, el defensa Ivan Balliu. El lateral ha signat per un equip que acaba d’ascendir a la Primera Divisió portuguesa, el F.C. Arouca.

Araujo torna a casa i Lobato es recupera

Sergio “El Chino” Araujo torna a Argentina. El jugador, que ha format part de la plantilla blaugrana aquesta passada temporada cedit per Boca Juniors, torna al seu país per formar part del Club Atlético Tigre.

Per la seva banda, el sabadellenc Cristian Lobato segueix el seu procés de recuperació de la lesió al genoll. Aquesta circumstància provoca que encara no hagi signat amb cap equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut