La pretemporada del Barça Alusport, al detall

La pretemporada del Barça Alusport, al detall

Els homes de Marc Carmona ja coneixen com prepararan l’exigent temporada 2013/14

El primer equip de futbol sala del FC Barcelona ja coneix com serà la pretemporada 2013/14. Carmona i els seus homes realitzaran un exhaustiu pla de preparació per afrontar amb garanties les competicions i els reptes de la nova temporada.

Trobada i a Encamp

El dia 7 d’agost està marcat en vermell per als jugadors i tècnics del futbol sala blaugrana. A primera hora del matí d’aquell dimecres es trobaran per fer els primers tests mèdics, que donaran el tret de sortida a la temporada.

Després de realitzar sessions físiques a Barcelona, l’equip es desplaçarà a Encamp (Andorra) per realitzar l’‘stage’ de pretemporada, en un dels destins habituals de la secció els darrers anys.

Del diumenge 11 d’agost fins al divendres 15 del mateix mes el Barça de futbol sala treballarà al Comú d’Encamp.

Barcelona i els primers partits

Quan tornin d’Encamp els blaugranes treballaran a Barcelona durant dues setmanes per afrontar el primer partit de la pretemporada, que serà el divendres 23 d’agost davant el Xota Navarra.

El primer repte, en forma de competició oficial, arribarà el cap de setmana del 30 i el 31 d’agost amb la Copa Catalunya, que es disputarà a Santa Coloma i obrirà el foc de la competició per a Carmona i els seus.

Les semifinals les jugarà el Barça Alusport davant l’Hospitalet, i l'endemà, en cas de triomf, tindria lloc la final.

Supercopa i Lliga

L’inici del mes de setembre portarà més reptes als blaugranes. En primer lloc, la Supercopa LNFS davant El Pozo, amb l’anada a Múrcia el dia 4 i la tornada a Barcelona el dia 7 de setembre.

Un cop finalitzi la Supercopa, el següent compromís blaugrana ja serà el repte de tornar a guanyar l'LNFS, que arrencarà el dia 14 de setembre contra el Gáldar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut