Els atletes blaugrana, a punt per a l’estatal d’atletisme

Els atletes blaugrana, a punt per a l’estatal d’atletisme

Alcobendas acull, aquest cap de setmana, el Campionat d’Espanya d’atletisme amb una gran representació blaugrana

Dissabte 27 i diumenge 28 de Juliol la ciutat d’Alcobendas acollirà el Campionat d’Espanya d’atletisme, on força atletes del FC Barcelona competiran pel títol i per assolir les marques que donen accés al Mundial de Moscou del 10 al 18 d’agost.

Ángel David Rodríguez, rei de la velocitat

L’atleta més destacat de la velocitat espanyola vesteix samarreta blaugrana. El madrileny Ángel David Rodríguez, amb un temps de 10.15 als 100 m, ja té la mínima assolida pel Mundial i opta a fer el seu sisè campionat estatal consecutiu.

Als 200 m el blaugrana Iván Jesús Ramos lluitarà amb Sergio Ruiz i Bruno Hortelano per l’or. Ramos té una millor marca en aquesta temporada de 20.85.

Jackson Quiñónez en 110 m tanques amb la segona marca de 13.69 competirà pel títol estatal i per aconseguir plaça en el Mundial de Moscou.

El fons

Els 3.000 m obstacles es on els blaugranes presents al campionat estatal tenen millors registres. Abdelaziz Merzougui (recent campió d’Europa sub-23) i Sebastián Martos en 3.000 m obstacles són primer i segon del rànquing amb 8:22.68 i 8:22.97.

Els concursos

El blaugrana Javier Bermejo aspirarà al podi, en salt d’alçada, amb una millor marca de 2,17 m aquesta temporada. En perxa, el barcelonista Dídac Salas voldrà mostrar la bona marxa que porta a la seva carrera amb una marca actual de 5,50 m.

Okutu en salt de llargada i Jordi Sánchez amb javelina, amb més de 73 m aquesta temporada, són els altres blaugranes que més opcions tenen d’aconseguir llocs capdavanters.

L’equip femení

El FC Barcelona també competirà amb l’equip femení en aquest estatal d’Alcobendas. Les atletes blaugrana amb més opcions de pujar a dalt de tot del podi les trobem en els concursos.

La perxista blaugrana Carla Franch és la segona del rànquing estatal  amb 4,20 m. La segona millor marca espanyola de l’actual temporada, en triple salt, és de la blaugrana Dèbora Calveras amb 13,75 m i Laura Redondo també té la segona millor marca en Martell amb 69,59 m.

El relleus

Conjuntament es disputarà el Campionat d’Espanya Absolut de relleus 4x100 i 4x400, on el FC Barcelona presentarà equip tant en els dos relleus masculins com en els dos femenins.

De moment el Barça té la segona millor marca estatal en 4x100 i 4x400 masculí, amb temps de 40.90 i 3:13.98, respectivament, i la sisena de noies tant en el 4x100 com en el 4x400.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut