28 de 30 federacions ja tenen junta directiva

28 de 30 federacions ja tenen junta directiva

Només dues zones concorreran a eleccions el cap de setmana del 29 i 30 de juny

El passat 5 de juny a les 20h van quedar definides les juntes directives de la gran majoria de les federacions territorials de penyes. En vint-i-vuit de les trenta zones, s’ha presentat una candidatura d’unitat i consens, la qual cosa demostra que totes les sensibilitats volen tenir un rol actiu en aquest moment històric del moviment.

A partir d’ara, el treball en equip serà el pal de paller per seguir amb la tasca per a les penyes de la zona, per tal de seguir assentant les bases de l’autogestió del moviment. Es preveu un futur optimista dins del moviment, que elevarà la marca penya tal com augura el Projecte Penyes Segle XXI.

En el següent enllaç us podreu descarregar el resum de les candidatures a Junta Directiva de les federacions de penyes del FC Barcelona. Les zones que estan en blanc són aquelles on caldrà concórrer a la celebració de votacions.

[[BOTOVERMELL::Candidatures Federacions++Recompte Avals::http://media3.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/055/871/original/Recompte_Avals.v1370607601.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Eleccions a Tarragona Nord i Balears

D’altra banda, s’han presentat dues candidatures a Tarragona Nord i Balears. Ara comença la campanya electoral en cada una de les zones. Aquest serà un procés democràtic i exemplar, d’acord amb els valors del FC Barcelona, i que finalitzarà amb la celebració de les eleccions l’últim cap de setmana de juny.

D’acord amb el procediment establert, les penyes d’ambues zones rebran tota la documentació necessària i les instruccions per correu ordinari, per tal que puguin exercir el seu dret a vot. Es podrà votar per correu, o bé presencialment. En el primer dels casos, caldrà fer arribar la votació al Club degudament complimentat abans del 27 de juny a les 20h. En el cas del vot presencial, caldrà acudir a les instal·lacions on es designin per fer la votació.

[[BOTOVERMELL::Vot Presencial++::http://media2.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/056/290/original/Vot_Presencial.v1370864967.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

[[BOTOVERMELL::Vot Per Correu++::http://media3.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/055/875/original/Votaci_per_correu_cat.v1370607879.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

La Junta Electoral Central

Tal com quedava especificat en el Procés Electoral, les eleccions a junta directiva de federacions està supervisat i dirigit per la junta electoral central. Les persones que compondran aquest òrgan són les següents:

Jordi Cardoner i Casaus, vicepresident del FC Barcelona

Pau Vilanova i Vila-Abadal, directiu en cap de la Comissió Social del FC Barcelona

Jordi Durà i Mena, directiu de la Comissió de Penyes

Liberato Lartuna i Garcia, delegat del Consell Consultiu de Penyes per Barcelonès Nord i vocal de la Penya Barcelonista Gol 3000.

Pere Jané i Sánchez, president de la Penya Barcelonista d’Argentona

A més, Ramón Térmens, Síndic de les Penyes també hi participarà com a observador.

El Cens Electoral

En el següent enllaç, podreu consultar el cens per al procés electoral a Junta Directiva de Federacions de Penyes del FC Barcelona de les dues zones on es celebraran eleccions.

[[BOTOVERMELL::Tarragona Nord++Cens Electoral::http://media4.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/052/713/original/Zona12CAT.v1368688416.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

[[BOTOVERMELL::Balears++Cens Electoral::http://media1.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/052/719/original/Zona18CAT.v1368688677.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut