50è aniversari de la Penya Barcelonista d’Olesa

50è aniversari de la Penya Barcelonista d’Olesa

La Penya Barcelonista d’Olesa de Montserrat celebra el seu 50è aniversari amb la presència del vicepresident del club, Jordi Cardonder

La Penya Barcelonista d’Olesa acaba de celebrar el seu 50è aniversari. Una data que, òbviament, s’havia de celebrar com cal. En el marc d’una jornada esportiva i lúdica els representants de l’entitat blaugrana, encapçalats pel vicepresident del club Jordi Cardoner, han commemorat aquest mig segle d’existència amb els penyistes olesans.

50 anys d’història barcelonista

Olesa de Montserrat ha viscut una jornada 100% culer amb la celebració del 50è aniversari de la seva Penya Barcelonista. La festa, celebrada a les instal·lacions esportives municipals d’Olesa, ha comptat amb la presència del vicepresident del club, el Sr. Jordi Cardoner i Casaus.

A la jornada també hi ha assistit Paco Clos, ex jugador i membre de l’Associació Barça Jugadors del FC Barcelona, Pau Vilanova Vila-Abadal, directiu en Cap de la Comissió Social del club, Antoni Pérez, president de la PB d’Olesa i Vicens Notari, delegat del Consell Consultiu de Penyes del Baix Llobregat, tots ells en representació de l’entitat culer.

Destacar l’assistència de l’alcalde d’Olesa de Montserrat, Salvador Prat, i el 2n tinent alcalde, Pere Planas, que també han volgut col·laborar en aquesta festa blaugrana

Esport i integració

L’acte ha començat amb un Torneig triangular de Futbol 7 en categoria aleví que han disputat la PB Barcino, la PB d’Olesa i l’aleví D del Barça. Tot seguit, la comitiva encapçalada pel Sr. Cardoner, s’ha dirigit a la Llar Residència Rosa Segura, un centre de disminuïts psíquics de la localitat que pertany a l’Associació Pro Disminuïts Santa Oliva, una entitat privada sense ànim de lucre que busca fomentar i desenvolupar l’atenció integral de les persones amb discapacitat intel·lectual. Allà, residents i comitiva s’han animat a cantar l’himne del Barça de forma espontània.

A continuació, els assistents s’han dirigit al local de la UEC (Unió Excursionista de Catalunya) d’Olesa on s’ha celebrat el dinar amb un total de 140 penyistes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut